Wednesday, February 18, 2015

CNY HOLIDAY

Hari ni last day kerja sebab esok dah mula cuti CNY... Cuti direct 4 hari... Ape aktiviti yang Cik Da nak buat ni ye...

Cik Da da buat task list untuk aktiviti cuti ni memandangkan Cik Da tak balik kampung cuti ni... Cik Da juga da buat list menu sepanjang cuti ni...

Wah! macam rajin aje bunyinye kan... Harap-harap plan Cik Da menjadi la mengikut perancangan... Kalau Cik Da terajin buat aktiviti, Cik Da share kat korang after that ye...

Cik Da chow dulu la ye... Enjoy video clip yang Cik Da share ni ye buat korang yang masih bekerja...


Tuesday, February 17, 2015

TIBA-TIBA

Tiba-tiba terasa nak buka blog yang telah sekian lama dibiarkan sepi berhabuk bersawang di sudut paling dalam encik google ni...

Tiba-tiba terasa nak menaip di blog yang kosong sejak hari pertama ia diwujudkan ni...

Tiba-tiba terasa nak mula aktif berblog di blog yang tiada isi ini...

Tapi....

Tiba-tiba terasa seperti idea telah melayang jauh meninggalkan pemikiran ini seperti layang-layang yang telah terputus talinya...

Tiba-tiba terasa seperti masa mencemburuiku kerana tidak pernah diberi peluang untuk melawat blog ini sehingga ia bersawang di laman sesawang...

Tiba-tiba terasa sepi sebagaimana sepinya blog ini...

TIBA-TIBA JE BUAT NEW POST KAT BLOG NI KERANA TIBA-TIBA TERINGAT YANG AKU PERNAH BUKA AKAUN UNTUK JADI BLOGGER...

video

kerana TIBA-TIBA aku nak berblog ni... korg enjoy la video di atas ni...

See you again (entah bila TIBA-TIBA aku nak berblog ni akan datang lagi pula) hahahaha

Friday, July 30, 2010

buah cempedak diluar pagar....

selamat datang ke Blog huda...

buah cempedak di luar pagar,
ambil galah tolong jolokkan,
saya budak baru belajar,
kalau salah tolong tunjukkan.

begitulah pantun melayu yang sesuai buat diriku ketika membuat blog ini. Terima kasih kepada "Aku Cenderawasih" kerana sudi mengajar huda buat blog ni.

Memandangkan ini post huda yang pertama di blog ni, nantikanlah post huda yg seterusnya ...

to be continued........